“Hoe geraken wij in het sprookjesbos?” Vroeg Woppie.

“Ik tover ons naar de poort van het sprookjesbos. De poort wordt bewaakt door een grote pratende boom. Maar nu dat het sprookjesbos vervloekt is door de Mode-Heks, wordt de poort bewaakt door Katrien Kallabiem.” vertelde Malinda.

“Is zij ook een gevaarlijke heks?” vroeg Woppie angstig.

“Nee, Katrien Kallabiem is een filmster, ze is heel beroemd en heel erg rijk ! Ze neemt elke dag wel miljoenen selfies. Zij is dé koningin van de selfies. Ze heeft een zwarte band in selfies nemen. Ze wordt beschouwd als één van de nieuwe mode koninginnen. Zij is altijd heel erg stijlvol gekleed en iedereen wil zoals haar gekleed zijn. Katrien Kallabiem en de Mode-Heks zijn beste vriendinnen.”

“Hoe geraken wij dan door die poort?” vroeg Woppie.

Malinda antwoordde: “Je mag alleen door de poort als Katrien Kallabiem je outfit heeft goed gekeurd. Je moet heel stijlvol gekleed zijn, alleen dan mag je het sprookjesbos binnen. Ik zal je in een mooie outfit toveren.”

Malinda vloog eventjes rond Woppie. Ze zwierde met haar toverstaf heen en weer en sprak een toverspreuk uit.

Pa Fi Ma Toel,

Ogen toe en trek geen gekke smoel

want Woppie is nu COOL!

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *