“Hallo, Ik ben Woppie en dit is de fee Malinda. Wij zouden graag door de poort naar het sprookjesbos gaan.”

Katrien Kallabiem trok nog één selfie en keek dan naar Woppie. “Niemand gaat door de poort zonder mijn toestemming. Je krijgt alleen mijn toestemming als je modieus genoeg gekleed bent. Als je lelijk gekleed bent kom je er niet door.” Zei Katrien Kallabiem op een strenge toon.

Ze bekeek Woppie van kop tot teen en vroeg of hij zich eens kon omdraaien.

“WAUW! Jij bent megacool gekleed. Dit is zo mooi. Al die details zijn indrukwekkend. Hoe jij die kleuren weet te combineren met elkaar en dan de verschillende stoffen die zo mooi bij elkaar passen. Die schoenen zijn gewoon over-de-top geweldig! Dit wordt dé nieuwe trend van het jaar. Ik wil dat jij voor mij komt werken. Samen zullen wij de modewereld op zijn kop zetten. We zullen rijk worden met ons gevoel voor mode. Je hebt mijn toestemming om door de poort te gaan.” Zei Katrien Kallabiem enthousiast.

Woppie wou net door de poort springen toen Katrien Kallabiem plots zijn schouder vastpakte en hem tegenhield. “Wat is er? Ben ik dan toch niet goed genoeg gekleed?” Antwoordde Woppie angstig.

“Nee, jij bent perfect gekleed. Ik wil alleen nog een selfie met jou nemen. Ik zal die plaatsen op al mijn social media. Je zal beroemd worden Moppie , Poppie, … euh of wat je naam ook is.” Antwoordde Katrien Kallabiem en ze knipoogde naar Woppie. Hij had geen idee wat dat allemaal betekende. “Wat is social media?” dacht hij.

WORDT VERVOLGD…


No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *