Katrien Kallabiem nam een selfie met Woppie en gaf hem daarna nog een kus op zijn wang. Woppie moest even blozen.

Fee Malinda wou samen met Woppie door de poort gaan, maar Katrien Kallabiem hield haar tegen.

“Waar denk jij naar toe te gaan?” vroeg Katrien heel serieus.

“Ik moet terug naar het sprookjesbos.” antwoordde Malinda verdrietig.

“Jij mag niet naar het sprookjesbos. Niet in deze kleren. Die zijn al jaren uit de mode. Het lijkt wel alsof je uit de middeleeuwen komt.” Katrien trok haar ene wenkbrauw omhoog en bekeek Malinda van kop tot teen.

Fee Malinda riep toen heel boos naar Katrien. “Wel, de meeste sprookjes spelen zich af in de middeleeuwen! In de MAGISCHE middeleeuwen. Vandaar al die draken, koningen, ridders, prinsessen in grote baljurken en koetsen met paarden, omdat de auto toen nog niet was uitgevonden! ”

Ze toverde haar kleren om in een mooie outfit. Katrien Kallabiem trok een selfie met haar en ook zij mocht verdergaan naar de poort waar Woppie stond te wachten.  Ze sprongen samen door de poort. Eenmaal in het Sprookjesbos deed Woppie zijn kleren uit. Hij vond zijn vacht al mooi genoeg.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *