“Bedankt om me te vertellen waar ze woont, gemene dwergen van me. Goed bedacht om te doen alsof jullie haar vrienden waren. Hoe durft ze mooier te zijn dan mij! Kom we gaan terug naar mijn kasteel en vieren het met een groot feest, want Sneeuwwitje is DOOD! MWUHAHAHA…” De boze stiefmoeder en de 7 dwergen verdwenen in een paarse wolk die hen terug naar het kasteel bracht.

De boze stiefmoeder liep naar haar toverspiegel en vroeg;  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?” en de toverspiegel antwoordde; “U mijn koningin bent zeer mooi, maar Katrien Kallabiem is duizend maal mooier.”

De koningin werd woedend. “Dan geef ik aan Katrien Kallabiem wel de vergiftigde appels! MUHAHAHA…” Ze lachte zo gemeen dat de toverspiegel bijna brak.

Woppie en Malinda konden hun ogen amper geloven. Sneeuwwitje lag daar op de grond en de peer rolde terug in haar hand.

“Wat moeten we nu doen? De 7 dwergen werken samen met de gemene stiefmoeder. Normaal zouden de 7 dwergen nu toch iets maken voor Sneeuwwitje?” vroeg Woppie aan Malinda.

Malinda dacht even na. “Een doorzichtige glazen kist! De 7 dwergen zouden normaal nu een glazen kist maken voor Sneeuwwitje.”

“Oh ja, wat een goed idee Malinda! Maar ik weet niet hoe ik een glazen kist moet maken. Wie kan er ons nu helpen? De 7 dwergen werken samen met de boze stiefmoeder en de stoere jager is veranderd in een stomme bange kip!” Woppie keek hopeloos rond zich heen.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *