BANG!!… “AUUWWWWW” riep de prins luid. Hij had het glas niet gezien en was met zijn hoofd en neus heel hard tegen het glas gebotst. “Ooh sorry, Ik was vergeten de glazen kist open te doen.” Zei Malinda schuldig.

“GLAZEN KIST?!” riep de prins luid. “IK BEN BANG VAN GLAS!… AAAAAAAArghh!!..” De prins liep gillend weg. Hij sprong zo rap als hij kon op zijn paard en reed met volle snelheid terug naar zijn kasteel. Een kasteel zonder ramen.

“Een stoere jager dat bang is van alles en een prins die bang is van glas? Wat voor een stom sprookjesbos is dit hier? Wie zijn idee was het om een glazen kist te toveren?” Woppie keek boos naar fee Malinda.

Plots kwam er een grote windvlaag uit het niks. Alle dieren liepen snel terug naar hun huisje. De waterval stond plots stil en de bloemen kropen terug onder de grond.

Woppie en Malinda werden bang. Uit het niks kwam er een grote felle flits vanachter een boom. De wind stond stil, de waterval begon terug te stromen en de bloemen bloeiden terug open.

Een vrouw kwam vanachter een boom. Malinda fluisterde angstig in Woppie zijn oor: “Zij is dus de gevreesde Mode-Heks.” Ze was heel mooi gekleed, haar haren en make-up was fantastisch gedaan. Ze wandelde als een echte topmodel naar Woppie en Malinda. Ze haalde haar smartphone uit haar tas en ze nam een selfie. Nadat ze de selfie had genomen zei ze; “Selfie, selfie in mijn hand, wie is de mooiste van het land?”

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *