En de smartphone antwoordde; “Jij uwe schoonheid bent het mooiste van het land, niemand die betere selfies kan maken dan u.” Ze plaatste de selfie meteen op haar social media.

Ze glimlachte naar Woppie en zei; “Jij bent zeker Woppie. Jij bent zeker degene die het sprookjesbos komt redden?”

“Hoe weet jij wie ik ben?” vroeg Woppie angstig.

“Ik zag op social media dat Woppie in het sprookjesbos was. Katrien Kallabiem, mijn beste vriendin, heeft mij een bericht gestuurd dat jij hier was. Samen met een foto van jou.” De Mode-Heks toonde de foto aan Woppie. Het was de selfie met hem en Katrien Kallabiem.

“Denken jullie nu echt dat jullie mij kunnen stoppen? Dat jullie alle sprookjes kunnen redden? HAHAHA! Dan hebben jullie het mis! IK ben de Mode-Heks! De machtigste heks van alle sprookjes. Ik ben de baas van alle heksen en ik bepaal nu hoe de sprookjes aflopen. Jullie zullen mij nooit kunnen tegenhouden.” De Mode-Heks draaide zich om en liep gewoon terug weg.

Ze nam haar smartphone en opende haar social media en zei toen; “Selfie, selfie in mijn hand, wie heeft de meeste ‘LIKES’ van het hele land?” De smartphone antwoordde; “Jij uwe schoonheid met uw 5 miljoen ‘LIKES’ ”

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *