“Ik heb geen gsm. Ik zit hier opgesloten door mijn moeder zonder gsm of Wifi.” Vertelde Rapunzel verdrietig. De prins liet een traan vallen en liep dan terug naar zijn paard. Woppie zag dit gebeuren en sprong van achter de struiken.

“WAACHT!!” riep hij luid. Hij hield de prins tegen. “Rapunzel jij hebt toch lang haar? Laat je haar zakken zodat hij langs jouw haren naar boven kan klimmen.”

Rapunzel twijfelde. “Nee dat is geen goed idee. Dat gaat pijn doen aan mijn hoofd.” Maar na eventjes twijfelen gooide ze toch haar lange blonde haren naar beneden zodat de prins naar boven kon klimmen.

Hij sprong in de lucht en greep haar blonde haren goed vast. Maar hij gleed terug naar beneden. Hij keek Woppie raar aan en probeerde het nog eens. Hij sprong zo hoog als hij kon in de lucht, greep haar blonde haren vast en gleed terug naar beneden. Hij viel deze keer heel hard op zijn poep.

“Wat is er aan de hand?” vroeg Woppie. “Ik weet het niet. Ik hou haar haren goed vast maar ik glij terug naar beneden alsof er iemand haar haren heeft ingesmeerd met olie.”

Plots kwam de heks terug van achter een boom. “Hahaha, wat zijn jullie dom. Haar haren zijn vettig. Omdat ze haar haren al jaren niet meer gewassen heeft. Het is zo vettig geworden dat er niemand meer langs haar haren naar boven kan klimmen. Ik kon kiezen tussen haar haren vettig laten worden of haar prachtige goudblonde haren te laten knippen, maar een kapper zou veel te duur geweest zijn.”

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *