Malinda was verdrietig want ze zag dat haar spreuk niet gewerkt had. Woppie gaf haar een dikke knuffel, sloot zijn ogen en wanneer hij zijn ogen weer open deed zag hij 3 vrouwen staan die kleurrijk gekleed waren en 1 vrouw die helemaal in het zwart gekleed was. Zij was de vloer aan het schrobben op handen en knieën.  Ze had tattoos op haar arm. Dat vond Woppie heel lelijk. Zoiets zou hij nooit doen. Maar iedereen moet doen wat hem of haar gelukkig maakt.

“Assepoester, je hoeft helemaal niet te kuisen.” Zei de stiefmoeder. “Jawel! Ik moet wel kuisen. Want jullie doen helemaal niks en laat me gerust! Jij domme lelijke koe!” riep Assepoester heel gemeen en ze gooide haar natte spons naar haar stiefmoeder.

De koning gaf een feest dat drie dagen en drie nachten zou duren en alle mooie meisjes werden uitgenodigd. “Moeder, we moeten ons klaarmaken voor het bal van de prins. Alle meisjes van het hele land worden uitgenodigd door de koning zodat de prins kan trouwen met het meisje van zijn dromen. Assepoester help me met mijn haar, ik wil het mooiste meisje zijn!” zei de ene stiefzus. “Assepoester help me met mijn jurk want ik zal de mooiste jurk dragen van het bal.” zei de andere stiefzus.

Assepoester werd boos en riep; “IK HEB MAAR TWEE HANDEN!” Nadat Assepoester de haren had gedaan van de ene stiefzus, de jurk had afgewerkt voor de andere stiefzus en de nagels had gelakt van haar stiefmoeder, zagen ze er alle drie heel mooi uit. Ze waren klaar om naar het bal te gaan.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *