Assepoester begon te zweven, een magische lichtgevende blauwe wolk vol met kleine fonkelende sterretjes, veranderde haar zwarte kleren in een prachtige blauwe jurk. De tattoos op Assepoester haar arm waren verdwenen. Haar zwarte laarzen werden glinsterende glazen muiltjes. “Wat ben je mooi!” Riep fee Malinda. “Maar hoe moet ze nu tot aan het bal geraken?” vroeg Woppie aan de goede fee. “Wacht ik heb een idee.” en ze zwaaide nog eens met haar toverstaf. Plots stonden de twee gemene maar soms vriendelijke stiefzusters van Assepoester voor haar neus. “Wat doen die twee domme idioten hier?” vroeg Assepoester boos. “Ik zal ze veranderen in twee witte paarden. Normaal verander ik muizen in paarden, maar ik wil nu eens iets anders doen. Ligt er hier ergens een pompoen die ik kan omtoveren tot een koets?” vroeg de goede fee aan Assepoester. Woppie keek rond zich, maar zag nergens een pompoen. “Ik heb wel een tomaat gevonden!” Woppie gaf de tomaat aan de goede fee.

“Ok, goed genoeg. Iedereen neem een grote stap achteruit.” De goede fee plaatste de tomaat naast de gemene stiefzusters. Eerst tikte ze met haar staf tegen het hoofd van de stiefzusters. Ze verdwenen achter een blauwe wolk met kleine sterretjes.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *