Toen de wolk verdween, waren ze niet veranderd in twee prachtige witte paarden, maar in twee grote kakkerlakken. Iedereen begon te schreeuwen uit angst. De goede fee veranderde ze snel terug in de twee gemene stiefzusters. “Ok, dit was fout. Ik zou het beter eens met een spreuk proberen.” Ze zwaaide opnieuw met haar toverstaf en sprak toen een spreuk uit.

“Tik tok het wordt al laat
Hopelijk wordt de prins niet kwaad
Muizen veranderen in paarden is niet meer cool
Maar deze situatie veranderde rap in een foute boel
Waar is mijn pompoen ik kan die nergens vinden
Door jouw schoonheid laat ik mij niet verblinden
Ik verander deze twee domme idioten
In prachtige paarden zonder kraaienpoten”

De twee gemene stiefzussen veranderden opnieuw, maar ook ditmaal waren het geen twee prachtige witte paarden. “Dat zijn twee witte ezels!” riep Assepoester boos. “Ik zal maar beter snel die tomaat veranderen in een gouden koets. Dan zullen die ezels minder opvallen.” En de goede fee veranderde de kleine tomaat in een grote rottende tomaat met een deur. Assepoester werd woedend en gooide een steen naar de goede fee, maar de goede fee kon nog net met haar toverstaf de steen tegen houden.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *