“Ga nu maar vlug naar het bal voor het te laat is! En vergeet niet, stipt om middernacht zal de betovering verbroken worden. Zorg ervoor dat je dan zeker uit de buurt bent van de prins.” Waarschuwde de goede fee.

Assepoester kroop in de rottende tomaat. Woppie en de fee Malinda werden de koetsiers van dienst.

Eenmaal aangekomen bij het bal keek iedereen met een vreemde blik naar Assepoester, die net uit de rottende tomaat koets kwam. De rotte tomaat stonk verschrikkelijk. Assepoester liep met rode wangen de balzaal van het paleis binnen.

Woppie en Malinda wilden ook naar binnen gaan, maar ze hadden geen uitnodiging. Aan de ingang van het bal stonden twee grote bewakers met speren. Plots zag Woppie Katrien Kallabiem, in een prachtig mooie jurk lopen. Woppie had een idee. Als hij nu met haar naar binnen zou gaan, zouden de bewakers hem toch niet tegen houden. Malinda toverde voor hem een fantastisch kostuum.

“Wiep Wop Wap en Wuum
Ik tover Woppie nu een prachtig kostuum”

Woppie sprong vlug naar Katrien Kallabiem. Katrien zag Woppie staan in zijn mooi kostuum en werd super enthousiast. Woppie vroeg of hij met haar naar binnen mocht gaan en Katrien Kallabiem vond dat een geweldig idee. Ze was zo gelukkig omdat Woppie bij haar liep. Ze gingen samen het paleis naar binnen. Woppie zag hoe iedereen op de dansvloer stond te dansen. Maar plots zag hij in de verte de Mode-Heks staan. Ze had een prachtige baljurk aan.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *