Woppie ging net de dansvloer op met Katrien Kallabiem toen plots iedereen aan de kant ging. De prins kwam eraan en toen Woppie die zag, moest hij lachen want aan de arm van de prins stond Assepoester. Ze waren verliefd op elkaar. Iedereen keek vol bewondering naar hoe ze samen aan het dansen waren. De gemene stiefmoeder herkende Assepoester niet omdat ze geen tattoos meer had op haar arm en ze niet in het zwart gekleed was.

Ze waren alle twee zo mooi aan het dansen en keken elkaar diep in de ogen. Iedereen wist het, de prins had zijn ware liefde gevonden. Toen Assepoester opkeek naar de grote klok merkte ze dat het al 5 voor 12 was. Het was bijna middernacht. Ze duwde de prins weg en rende snel naar de uitgang. Iedereen was geschrokken. De prins rende Assepoester achterna en Woppie achtervolgde hun om te kijken of er niks fout kon lopen.

De prins stopte en zag hoe Assepoester van de trappen liep. Woppie ging naast de prins staan. Assepoester liep zo snel als ze kon terug naar haar koets. Maar plots verloor ze 1 van haar glazen muiltjes. Ze liep even door, maar keerde toch terug om haar glazen muiltje, want een glazen muiltje kon je voor veel geld verkopen. De prins zag dat ze terug kwam en wou naar haar toe lopen, maar Woppie hield hem tegen omdat het bijna middernacht was.

Assepoester boog zich voorover om haar muiltje te pakken, maar haar blonde haren viel van haar hoofd. Woppie en de prins konden hun ogen niet geloven. Assepoester droeg een pruik!? Assepoester had kort zwart haar.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *