Woppie keek naar de prins en de blonde pruik die hij vast had veranderde in een glazen muiltje. Het sprookjesbos is gered. Alle sprookjes werden terug normaal en iedereen droeg weer hun normale kleren.

De Mode-Heks nam haar make-up tas en probeerde zichzelf terug mooi te maken, maar de bewakers namen haar vast en gooiden haar in de koninklijke fontein. Toen ze kletsnat uit de fontein kwam was haar make-up volledig verdwenen. Woppie zei tegen de Mode-Heks; “Schoonheid zit van binnen. Echte schoonheid is niet iets wat je ziet, maar is iets wat je doet. Een goed hart hebben is wat belangrijk is. Vriendelijk zijn en respect hebben voor iedereen, daar zitten je echte krachten in. Het is niet omdat je de mooiste bent van het land, dat je niet lief moet zijn voor anderen. Schoonheid zit niet in mooie kleren of in het dragen van veel make-up, maar in hoe je bent als persoon. Onthoud dat goed. Echte schoonheid zit niet in het uiterlijk, maar is een licht dat diep in jouw hart zit.”

Iedereen begon te klappen en te juichen voor Woppie. Wat waren ze gelukkig. Woppie had het sprookjesbos gered. Hij was de grote held! Hij was de grootste held die ze ooit hadden gekend. Maar het belangrijkste was dat Woppie het grootste hart heeft van allemaal. Fee Malinda nam afscheid van Woppie en vertelde hem dat hij altijd welkom was in het sprookjesbos. Ze gaven elkaar een grote knuffel. Katrien Kallabiem ging naast Woppie staan. Malinda wou hun alle twee terug naar hun eigen wereld sturen. Maar voor Katrien Kallabiem terug naar haar oude leventje ging, wou ze nog 1 laatste selfie met Woppie. Ze nam een selfie en gaf Woppie daarna een knuffel en een kus op zijn wang waardoor hij moest blozen.

WORDT VERVOLGD…

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *